علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟

در حالی که علی دایی بازها اعلام کرده قصد بازگشت به فوتبال را ندارد مشخص نیست چرا هر بار نامش به عنوان یکی از گزینه های پرسپولیس مطرح می شود!
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۱۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 03
کد خبر: ۲۸۲۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز گذشته یکی از رسانه‌های رسمی کشور از مذاکره باشگاه پرسپولیس با علی دایی برای قبول پست سرمربیگری پرسپولیس خبر داده بود.

این خبر، اگرچه با توجه به ارتباط قدیمی و دوستانه درویش با علی دایی دور از ذهن نبود، اما بازتاب زیادی پیدا نکرد؛ چراکه کسانی که دستی بر آتش اخبار پشت پرده دارند، خوب می‌دانند که علی دایی تصمیمی برای بازگشت به فوتبال ندارد و بارها به این موضوع اشاره کرده است.

این خبر در شرایطی منتشر شد که از چند روز قبل، باشگاه پرسپولیس علاوه بر مذاکره با برانکو و اوسمار، با گزینه داخلی خود یعنی وحید هاشمیان نیز مذاکرات را پیش برده بود تا زمان را از دست ندهد و هرگز مذاکره جدی با علی دایی نداشته است. در این میان شایعه های زیادی مطرح شده مبنی بر این که علی دایی مجوز فعالیت ندارد و البته هیچ گاه نیز این شایعه تائید یا تکذیب نشد اما نمی توان از این حقیقت گذشت که حتی اگر مجوز اسطوره فوتبال ایران هم صادر شود، خود او قصد بازگشت به فوتبال را ندارد. این موضوع باعث شده تا علی دایی در سال‌های اخیر، با وجود پیشنهادهای ریز و درشتی که از تیم‌های مختلف لیگ برتری داشته، همچنان بیرون گود نشسته و تصمیمی برای بازگشت به فوتبال ندارد.
وحید هاشمیان گزینه نهایی باشگاه پرسپولیس بوده و طی امروز و فردا به‌شکل رسمی به‌عنوان سرمربی پرسپولیس معرفی خواهد شد./خبرورزشی

ارسال نظر